Кошик
201 відгук
+380 (93) 017-90-37
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
Кошик

Борошно, панірувальні сухарі

У японській традиційній кухні багато страв готуються у фритюрі, для якого знадобиться спеціальне борошно і панірувальні сухарі - для обсмажування м'яса, овочів або риби. Ми допоможемо вам приготувати справжні японські страви із сухарями «Панко» та борошном темпурним.

 

Борошно для обсмажування
 

Популярна японська "Темпура" - це смажені у великій кількості олії різноманітні фрукти, морепродукти або овочі в тісті. Ніжний хрусткий кляр – легкий та повітряний за консистенцією.

Японська кухня не терпить жирних чи надто важких страв, тому кляр готують із спеціального борошна темпурного. Вона складається з пшеничного та рисового борошна, кукурудзяного крохмалю, розпушувача. Додавання спецій (солі, висушеного часнику та чорного перцю) надає пікантний закінчений смак тесту і спрощує процес замішування. 

 

Панірувальні сухарі
 

Ніжні та хрумкі панірувальні сухарі «Панко» застосовують для обсмажування м'ясних страв, наприклад, відбивних «Тонкацу». Особливі сухарі, які не вбирають жир, отримують із хліба, що випікається без скоринки за спеціальною технологією. Підсушений хліб делікатно перемелюється у великі повітряні крихти.

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner