Кошик
203 відгуків
+380 (93) 017-90-37
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
Кошик

Топлене вершкове масло ГХІ, 220 г

185 

  • В наявності
Топлене вершкове масло ГХІ, 220 г
Топлене вершкове масло ГХІ, 220 гВ наявності
185 
+380 (93) 017-90-37
+380 (93) 017-90-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Через схожість зовнішнього вигляду і смаку багато хто плутає звичайне топлене масло і гхі. Спочатку прояснимо спільне між ними. Обидва продукти готуються з вершкового масла шляхом випарювання рідини. В основі – коров’яче молоко. Різниця полягає у самому методі топлення.

Щоб отримати топлене масло, візьміть шмат вершкового, поламайте його на частини і топіть на невеликому вогні 30 хвилин, щоб випарувалася зайва волога. Зніміть піну, і можна розливати продукт чистими банками. Топлене масло зберігається довше вершкового, тому деякі вважають його більш практичним варіантом для своєї кухні.

Олія гхі вимагає значно більше сил та уваги. Кип’ятять продукт близько 2 годин, потім відокремлюють білий осад від жовтої рідини за допомогою фільтра. Піна також знімається. Порівняно складний процес приготування дарує маслі гхі приємний жовтий колір, м’яку текстуру та ніжний горіховий смак.

У процесі перетоплення з масляної рідини випаровується зайва волога і видаляються білкові домішки. Залишається лише жир у чистому вигляді. Очищене таким способом масло не містить лактози та інших молочних домішок, а значить, його безбоязно можуть вживати особи з непереносимістю лактози. Але що ще важливіше, у процесі перетоплення олія гхі набуває справді цілющих властивостей, завдяки чому її широко використовують у кулінарії, а також для профілактики та лікування найрізноманітніших захворювань!

Гхі можна використовувати для смаження – воно не горить взагалі! У ньому немає нічого, окрім жиру. Тоді як вершкове підгоряє миттєво; в «золоті Аюрведи» (правильно приготовленому!) немає навіть залишків жодних молочних білків, тобто його можна навіть тим, хто має непереносимість лактози; масло гі — це жирні кислоти з коротким хімічним ланцюжком. В результаті сам продукт, хоч і тваринного походження, легше засвоюється організмом, не провокуючи поява тромбів у судинах, бляжок холестерину тощо.
Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
ВіджимПерший холодний
Об`єм220 мл
УпаковкаСкляна пляшка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 185 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner