Кмин — це чудова пряність. Він має терпкий, гоструватий смак і запах. Завдяки стійкому аромату кмин добре використовувати у пряних композиціях.
Через гіркуватий смак продукт рідко використовують у кулінарії. Рецепти з ним більш характерні для східної кухні.
У невеликих кількостях продукт можна додавати до салатів та змішувати з іншими заправками. Олію кмину використовують у кашах, супах та овочевих стравах. Також насіння чорного кмину відмінно підходить для десертів, випічки, основних страв, маринадів. А ось для смаження та гасіння така олія не годиться.
У кминовому маслі містяться:
мінерали: селен, фосфор, калій, кальцій, марганець, мідь, цинк, залізо, натрій та нікель;
вітаміни: ряд вітамінів групи В (1, 2, 3, 6, 9) вітаміни D, А, аскорбінова кислота (вітамін С) та бета-каротин;
ефірні масла;
корисні речовини: флавоніди, полі- та моносахариди, ензими, алкалоїди, сапоніни, фосфолепіди та дубильні речовини.
Через гіркуватий смак продукт рідко використовують у кулінарії. Рецепти з ним більш характерні для східної кухні.
У невеликих кількостях продукт можна додавати до салатів та змішувати з іншими заправками. Олію кмину використовують у кашах, супах та овочевих стравах. Також насіння чорного кмину відмінно підходить для десертів, випічки, основних страв, маринадів. А ось для смаження та гасіння така олія не годиться.
У кминовому маслі містяться:
мінерали: селен, фосфор, калій, кальцій, марганець, мідь, цинк, залізо, натрій та нікель;
вітаміни: ряд вітамінів групи В (1, 2, 3, 6, 9) вітаміни D, А, аскорбінова кислота (вітамін С) та бета-каротин;
ефірні масла;
корисні речовини: флавоніди, полі- та моносахариди, ензими, алкалоїди, сапоніни, фосфолепіди та дубильні речовини.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип олії | Чорного кмину |
Віджим | Перший холодний |
Об`єм | 250 мл |
Упаковка | Скляна пляшка |
Виробник | БЕТ |
Інформація для замовлення
- Ціна: 495 ₴