Кошик
203 відгуків
+380 (93) 017-90-37
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
Кошик

Кальмар очищений без шкіри, на вагу

269 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Кальмар очищений без шкіри, на вагу
Кальмар очищений без шкіри, на вагуВ наявності
269 
+380 (93) 017-90-37
+380 (93) 017-90-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кальмар очищений без шкіри

Кальмар характеризується як продукт із високим вмістом білка, який до того ж і добре засвоюється. Крім того, м'ясо кальмарів містить велику кількість таурину, що сприяє зниженню холестерину в крові.

Рецепти страв із кальмарами цікаві, у них гармонійно поєднуються різні продукти.

Щоб м'ясо кальмара не стало жорстким, важливо дотримуватися часу термообробки. Готові до приготування повністю очищені туби кальмарів досить просто розморозити і можна приступати до фаршування або, наприклад, нарізати кільцями, щоб обсмажити у фритюрі і подати з соусом.

Відварювання – найпростіший спосіб приготування кальмарів. Однак, є секрет, знаючи, що м'ясо кальмара вийде ніжним і м'яким. Для цього слід варити його менше ніж 3 хвилини або більше 30 хвилин. У другому випадку втрата обсягу та ваги буде помітною. У стограмовій порції відвареного морепродукту 110 ккал.

Кальмар очищений без шкіри, упаковка 1 кг

Кальмар характеризується як продукт із високим вмістом білка, який до того ж і добре засвоюється. Крім того, м'ясо кальмарів містить велику кількість таурину, що сприяє зниженню холестерину в крові.

Рецепти страв із кальмарами цікаві, у них гармонійно поєднуються різні продукти.

Щоб м'ясо кальмара не стало жорстким, важливо дотримуватися часу термообробки. Готові до приготування повністю очищені туби кальмарів досить просто розморозити і можна приступати до фаршування або, наприклад, нарізати кільцями, щоб обсмажити у фритюрі і подати з соусом.

Відварювання – найпростіший спосіб приготування кальмарів. Однак, є секрет, знаючи, що м'ясо кальмара вийде ніжним і м'яким. Для цього слід варити його менше ніж 3 хвилини або більше 30 хвилин. У другому випадку втрата обсягу та ваги буде помітною. У стограмовій порції відвареного морепродукту 110 ккал.

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Ціна за 1 кг269
Вид продукціїЗаморожені
Інформація для замовлення
  • Ціна: 269 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner