Кошик
180 відгуків
+380 (93) 017-90-37
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
Кошик

Соєва спаржа Фучжу, 200 г

88 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Соєва спаржа Фучжу, 200 г
Соєва спаржа Фучжу, 200 гВ наявності
88 
+380 (93) 017-90-37
+380 (93) 017-90-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Фучжу — плівка, знята із соєвого молока. Вживається як свіжою, так і висушеною. Інгредієнт східно-азійської кухні. У Росії Казахстані фучжу відома під помилковим назвам «спаржа соєва», хоча до справжньої спаржі жодного відношення не має.

УПАКОВКА 200 ГРАМ

фучжу або юка – це напівфабрикат із сої, який готують китайці, як національне блюдо. Основний інгредієнт, який використовують у рецептах приготування спаржі по-корейськи, не має прямого відношення до одноіменного рослини. Правильно називати його юка по-японськи, фучжу по-китайськи або в крайньому випадку китайською папороттю. Як же зробити спаржу по-корейськи, якщо ця рослина не є її основою? Продукт готують із соєвого молока, яке кип'ятять до появи на його поверхні плівки – фупи. Якщо підвісити цю плівочку, то вона набуває цікавої витягнутої форми. Коли вона висихає, і виходить фучжу. Ви можете поцікавитися, що таке соєве молоко? Насправді це звичайна соя, подрібнена до стану однорідності, а потім відварена. Молоко готують дуже просто: спочатку замочують сою, наполягають на воді, потім варять на невеликому вогні, суворо дотримуючись потрібних пропорцій сої та води, а в самому кінці перетирають і зціджують. Запах такого молока цілком приємний, колір натуральний, а ось смаку, як такого, вона не має. Інша річ – китайська папороть. Його смак оригінальний і пікантний, тому наявність на столі салату зі спаржі по-корейськи стане зразком вашого званого обіду. До того ж, як зазначають дієтологи, завдяки фучжу можна оздоровитися і скинути лишній вагу.

Калорії, ккал: 387

Білки, м:42.0

Жирі, м: 19.0

Вуглеводи, м: 12.0

Найчастіше її використовують як замінник білкової їжі, якщо людина практикує пісне чи вегетаріанське меню.
Завдяки китайському папороті можна заповнити дефіцит білка і, таким чином, нівелювати ризики для здоров'я, пов'язані з виключенням з раціону м'яса, яєць і сиру. Фучжу – це білковий концентрат, до складу якого входять незамінні амінокислоти. Якщо говорити про калорійність спаржі по-корейськи, то вона становить на 100 г всього 234 ккал. І, хоча, соєві білки не можуть замінити всі корисні властивості м'яса, вони мають високу харчову цінність. Фучжу містить більшість необхідних організму амінокислот, за винятком хіба що метіоніну, а також здатна підтримувати оптимальний баланс азоту в організмі людини.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Залийте основний продукт кропом і дайте настоятися протягом години. За цю годину ви встигнете розігріти сковороду та обсмажити на ній лук, попередньо нарізаний півкільцями. Рослинна олія стане заправкою до вашої страви, а ось сам лук можна викинути або при бажанні залишити. Додайте в маринад розчавлений чеснок, трохи перцевого, а потім і соєвого соусу, добре обмастіть на сковороді. Після цього залийте сумішшю проціджену і висушену від води соєву спаржу, перемішайте і дайте охолонути. Спробуйте страву і за потреби додайте східних спецій і солі

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникКитай
Інформація для замовлення
  • Ціна: 88 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner