Кошик
204 відгуків
+380 (93) 017-90-37
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
Кошик

Вермішель бобова Фунчоза Longkou, 500 г

211 

Показати оптові ціни
  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб
Вермішель бобова Фунчоза Longkou, 500 г
Вермішель бобова Фунчоза Longkou, 500 гНемає в наявності
211 
+380 (93) 017-90-37
+380 (93) 017-90-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Фунчо́за [1] (дунг. 粉絲子, кит. трад. 粉絲, упр. 粉丝, піньінь: fěnsī, палл.: феньси, повсякденні назви - «скляна, крохмальна, китайська локшина») - страва китайської, корейської, японської азіатських кухонь, яке готується із сухої локшини (т.зв. скляна локшина) з приправами з маринованого перцю та джусаю, моркви, редьки, цибулі та інших овочів. Подається у гарячому чи холодному вигляді. Також може подаватись з грибами або см'ясом (що характерно для корейської закуски чапчхе).

Фунчеза упаковка 500 грам

скляну локшину зазвичай отримують із крохмалю бобів мунг. Рідше використовують крохмаль картоплі, маніоку, канни, ямсу. У сучасному виробництві бобовий крохмаль може замінюватися на більш дешевий кукурудзяний крохмаль.

Як правило, скляна локшина має у розрізі круглий переріз; діаметр відрізняється. Продається у сушеному вигляді. Використовується в супах, салатах, смажених у фритюрі стравах. Свою назву «скляна локшина» отримала через напівпрозорий вигляд, який набуває після варіння.

У Росії її часто скляну локшину помилково називають рисовою. На відміну від рисової локшини, виробленої з рисової муки, яка після варіння стає білою, майже невідмінною від спагетті, крохмальна локшина стає напівпрозорою, але менш стійка до термічної обробки. Саме в такій суміші робиться салат «Фунчоза», не перетворюючи його на кашу, а залишаючи волокнам локшини еластичність і звичні смакові якості.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникКитай
Основні
Тип продукціїЛокшина
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Інформація для замовлення
  • Ціна: 211 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner