Вермішель бобова Фунчоза Longkou, 500 г

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
211 ₴
Показати оптові ціниОпис
Фунчо́за [1] (дунг. 粉絲子, кит. трад. 粉絲, упр. 粉丝, піньінь: fěnsī, палл.: феньси, повсякденні назви - «скляна, крохмальна, китайська локшина») - страва китайської, корейської, японської азіатських кухонь, яке готується із сухої локшини (т.зв. скляна локшина) з приправами з маринованого перцю та джусаю, моркви, редьки, цибулі та інших овочів. Подається у гарячому чи холодному вигляді. Також може подаватись з грибами або см'ясом (що характерно для корейської закуски чапчхе).
Фунчеза упаковка 500 грам
скляну локшину зазвичай отримують із крохмалю бобів мунг. Рідше використовують крохмаль картоплі, маніоку, канни, ямсу. У сучасному виробництві бобовий крохмаль може замінюватися на більш дешевий кукурудзяний крохмаль.
Як правило, скляна локшина має у розрізі круглий переріз; діаметр відрізняється. Продається у сушеному вигляді. Використовується в супах, салатах, смажених у фритюрі стравах. Свою назву «скляна локшина» отримала через напівпрозорий вигляд, який набуває після варіння.
У Росії її часто скляну локшину помилково називають рисовою. На відміну від рисової локшини, виробленої з рисової муки, яка після варіння стає білою, майже невідмінною від спагетті, крохмальна локшина стає напівпрозорою, але менш стійка до термічної обробки. Саме в такій суміші робиться салат «Фунчоза», не перетворюючи його на кашу, а залишаючи волокнам локшини еластичність і звичні смакові якості.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Основні | |
Тип продукції | Локшина |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 211 ₴