Кошик
141 відгук
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
+380 (93) 017-90-37

Локшина Рисова плоска PHO KHO, 500 г

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

139 

Показати оптові ціни
+380 (93) 017-90-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Локшина Рисова плоска PHO KHO, 500 г
Локшина Рисова плоска PHO KHO, 500 гВ наявності
139 
+380 (93) 017-90-37
Купити Купити з

Опис

Рисова локшина - улюблена страва японських самураїв, що продовжує молодість і є засобом підняття життєвих сил організму

Опис

+ Рисова локшина - ситна, пружна на дотик, приємна, але, проте, практично несмачний виріб з рисового борошна, широко поширене в Китаї та Японії. У цих країнах рисову локшину використовують для приготування величезної кількості різноманітних страв – це політ для фантазій для справжніх гурманів та поціновувачів японської кухні. Особливо тонка рисова локшина, що нагадує на вигляд дріт, називається фунчоза. У Росії рисову локшину іноді називають "скляною", але це помилково: "скляна" локшина виготовляється з бобів (схожа на тонкі скляні нитки, при варінні стає прозорою), а рисова локшина при варінні біліє. Оскільки фунчоза виготовляється з рису, вона вважається основою довголіття і безперечним засобом підняття життєвих сил організму. Легендарні «ніндзя» – японські богатирі – використовували саме фунчозу. Домашня рисова локшина часто стає дуже довгою, що символізує довголіття господарів.

Рисова локшина є білі або напівпрозорі смужки шириною від 2-3 мм до 3 см плоскої або округлої форми. Локшина дуже довга, не менше 50 см завдовжки, і ніколи не ламається перед варінням. Східне прислів'я говорить: «Чим довша локшина, тим довше життя». Дивовижний факт, що рисова локшина така еластична і пружна, що продавці фунчози на ринках Середньої Азії при продажу змотували її як моток з рибальським лісом, викликаючи здивування у іноземних покупців. Сьогодні рисову локшину можна купити у будь-якому супермаркеті. Локшина належної якості має напівпрозорий вигляд із ледь вловимим сірим відтінком. Запах справжньої локшини – легкий, майже непомітний, що віддає горіхами чи бобами. Якщо ж рисова локшина каламутного кольору, що злипається або має сторонні запахи, то від покупки такого продукту краще відмовитися - смачної страви з нього не вийде. Зберігати локшину слід у прохолодному, сухому, добре провітрюваному місці, подалі від інших ароматних спецій і продуктів, що сильно пахнуть. При надмірній вологості продукт швидко відволожиться і втратить свої поживні та смакові якості. Для зберігання фунчози краще вибрати щільні паперові пакети або скляні баночки з притертими кришками.

Це традиційний інгредієнт у китайських супах, салатах із курки, численних закусках. Рисову локшину не варять, а замочують у гарячій воді на 15-30 хвилин під час приготування основних страв. Якщо ж локшина готується для супу, то її замочують на п'ять хвилин, а потім кілька хвилин доварюють у киплячому бульйоні. Рисова локшина подається зі смаженими овочами, морепродуктами або м'ясом (ідеальна з копченою або відвареною куркою), добре поєднується зі свіжими огірками, редькою та морквою. Салати готують так, щоб не дати локшині остаточно охолонути або підсохнути. Страви з рисовою локшиною заправляють соєвим соусом. У східній кухні фунчозу практично ніколи не солять і не приправляють спеціями, що різко пахнуть, щоб не заглушити природний тонкий аромат локшини. Однак фунчоза чудово вбирає смаки, запахи і навіть колір, тому може використовуватися як гарнір для будь-яких продуктів. Навіть мала кількість приправ яскраво підкреслює смак страви, зробленої на основі фунчози. Страви з рисової локшини їдять у холодному та гарячому вигляді, але гурмани кажуть, що холодна локшина смачніша.

Склад та корисні властивості рисової локшини

Локшина з рису, що на 75% складається з крохмалю, багата на вітаміни групи В (тіамін В1, рибофлавін В2, ніацин В3), що беруть участь в обміні речовин і сприяють зміцненню нервової системи, і вітаміном Е, відомим своїми антиоксидантними властивостями. Вітамін Е покращує живлення клітин, зміцнює стінки судин та запобігає утворенню тромбів. З мінералів у рисовій локшині присутні калій, фосфор, марганець, залізо, мідь, кальцій, цинк та селен.

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникВ'єтнам
Основні
Тип продукціїЛокшина
УпаковкаПоліетиленовий пакет

Інформація для замовлення

  • Ціна: 139 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner