Японська локшина Soba національна японська страва у вигляді довгої коричнево-сірої локшини з гречаного борошна. Відомо з середини XVI століття, готується з використанням гречаного борошна, чим і пояснюється її коричневий колір і своєрідний м'який відтінок смаку. Така локшина дуже хороша в різних японських супах з м'яса та птиці, а також у холодних салатах - овочевих чи м'ясних.
Локшина Гречана "SOBA" упаковка 500 грам, 10 упаковки в ящику
В індивідуальній упаковці вагою триста грам упаковано п'ять порцій, кожна порція перетягнута індивідуально стрічкою, що дозволяє комфортно розподіляти порцій для готування, також дозволяє легко зберігати відкриту пачку.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | JS |
Країна виробник | Китай |
Основні | |
Тип продукції | Локшина |
Інформація для замовлення
- Ціна: 85 ₴