Соєва паста світла Місо, 1 кг

- В наявності
- Оптом і в роздріб
211 ₴
Показати оптові ціниОпис
Місо – продукт традиційної японської кухні, найчастіше у вигляді густої пасти. Місо виробляється шляхом бродіння соєвих бобів, рису, пшениці або суміші з них за допомогою спеціального виду грибів Aspergillus oryzae
УПАКОВКА 1 КГ
Традиційно виділяється три типи класичного місо залежно від вихідного ферментованого субстрату: пшеничне місо, рисове місо та соєве місо. Найбільш поширеним є рисовий варіант місо, на який припадає близько 80% всього ринку цього продукту в Японії.
Харчова цінність Місо
На грам: 100
Калорії 199
Жири 6g
Насичені жири 1,1 g
Поліненасичені жирні кислоти 3,2 g
Мононенасичені жирні кислоти 1,2 g
Холестерин 0 mg
Натрій 3728 mg
Калій 210 mg
Вуглеводи 26 g
Харчові волокна 5 g
Цукор 6 g
Білки 12 g
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | JS Company |
Країна виробник | Китай |
Тип | Паста |
Упаковка | Вакуумний Пакет |
Вага | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 211 ₴