Паста для супу Том ям Aroy-D, 400 г

- В наявності
- Оптом і в роздріб
211 ₴
Показати оптові ціниОпис
Том-ям - кисло-гострий суп з креветками, куркою, рибою чи іншими морепродуктами. Національна страва Лаосу та Таїланду. Також використовується у сусідніх країнах: Малайзії, Сінгапурі та Індонезії.
Буквально назва супу і двох тайських слів «том» і «ям». "Том" (ต้ม) дослівно перекладається як "варити" або "кип'ятити". "Ям" (ยำ) - тайський гострий салат
БАНКУ 400 ГРАМ
складові
Основні:
листя кафрського лайма
галангу
перець чилі (
лемонграс
кінза.
Додаткові:
листя Ерингіуму пахучого
лайма
тамаринд (за відсутності лайма, до появи лайма у Таїланді був основним інгредієнтом);
помідор;
гриби;
рибний соус;
курка (може бути риба, креветки, свинина тощо);
броколі, цвітна капуста (вегетаріанський варіант);
паста для том-яма (у складі, як правило, цибуля, часник, тамаринд, креветкова паста);
кокосове молоко
квітка банана
склад
Лемонграсс 22%, рослинна олія (соєва олія), цукор білий, цибуля шалот, галангал, перець чилі червоний сушений, часник, паста фінікова, сіль харчова, соус рибний, паста з креветок, цедра лафіру
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Тип | Паста |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 400 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 211 ₴