Паста каррі Aroy-D жовта, 400 г

- В наявності
- Оптом і в роздріб
211 ₴
Показати оптові ціниОпис
Паста каррі - це суміш різних спецій, що є невід'ємною частиною традиційної тайської кухні. Від індійського аналога паста каррі з Таїланду відрізняється своєю консистенцією. Тобто індійський каррі є сухим порошком, тоді як тайський продукт є пастоподібним продуктом.
БАНКУ 400 ГРАМ
Паста каррі умовно поділяється на три основні види. Перші три – жовта, зелена та червона паста каррі є найбільш затребуваними та споживаними у тайській кулінарній традиції.
Зараз у Таїланді існує безліч видів пасти каррі, кожна провінція має свій власний рецепт приготування цієї суміші. Незважаючи на це, всі різновиди продукту готуються на основі тих самих інгредієнтів. Це сушений червоний перець чилі, лимонне сорго або лемонграс, цедра окупант-лайма, галангал, цибуля-шалот, часник, корінь селери, кумін і креветкова паста.
склад
Цибуля шалот, часник, перець чилі червоний сушений 15%, сіль харчова, лемонграс, цедра кафірна лайма, галангал, кориця, мускатний горіх, кмин мелений, насіння коріандру, куркума.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Тип | Паста |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 400 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 211 ₴