Рис для суші "Akita komachi", 10 кг

- В наявності
- Оптом і в роздріб
1 245 ₴
Показати оптові ціниОпис
Мішок 10 кг
1.Ретельно промийте рис у холодній воді, змінюючи воду, поки вона не стане прозорою, потім відкиньте його на сито і залиште на годину.
2. Покладіть рис у глибоку каструлю та залийте водою. Води має бути на 1/5 більше ніж рису (на 200 г рису — близько 250 мл води). Каструля має бути заповнена водою не більше, ніж на третину. Щоб рис був ароматнішим, покладіть у воду квадратний шматочок водорості конбу розміром 5 см, який слід вийняти, перш ніж вода закипить.
3. Накрийте кришкою каструлю, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння - на це потрібно близько 5 хвилин. Потім зменште вогонь до мінімуму і варіть рис при слабкому кипінні 10-13 хвилин, доки він не вбере всю воду.
4 Зніміть каструлю з вогню і дайте постояти, не відкриваючи кришку, 10-15 хвилин.
5. У мірній чашці з'єднайте столові ложки японського рисового оцту або білого винного оцту, 7 1/2 чайної ложки цукру і 2 чайні ложки морської солі і добре перемішайте, щоб цукор і сіль розчинилися.
6. Рис перекладіть у вологий дерев'яний таз для суші та полийте оцтовою сумішшю. Дерев'яною лопаткою змішайте суміш із рисом - рис слід перевертати, але не перемішувати! Перш ніж приступити до приготування суші, дайте охолонути рису.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип | Рис для суші |
Упаковка | Поліпропіленовий мішок |
Вага | 10000 г |
Склад | Рис 100% |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 245 ₴