Рис Nishiki USA Premium, 1 кг

- В наявності
- Оптом і в роздріб
205 ₴
Показати оптові ціниОпис
Рис NIshiki – єдиний сорт японського рису, який культивувався саме через свої особливості та смакові якості, які якнайкраще підходять для приготування традиційних японських суші, сашимі та нігірі.
Груба клітковина, яка міститься в рисі нішики, покращує травлення, сприяє виведенню шлаків та схуднення.
Як правило, японці варять рис без додавання солі та спецій. Рис ніші промивають до тих пір, поки вода не стане прозорою і залишають у невеликій кількості води на 2 години для того, щоб він наситився вологою. Потім заливають водою на два сантиметри вище за рівень рису і варять під кришкою 20-25 хвилин. Правильніше використовувати каструлі з товстим дном, рисоварку або мультиварку. Після вимкнення вогню залишають рис під кришкою ще хвилин на 20. Далі можна формувати суші або подавати рис ніші як гарнір
Рис NIshiki містить: вітаміни В1, В2, В5, В6, В9 та РР, калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь та марганець, залізо, фосфор та натрій.
Калорії, ккал:
277
Білки, р:
7.0
Жири, г:
2.0
Вуглеводи, г:
56.0
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Nishiki |
Країна виробник | США |
Упаковка | Вакуумний Пакет |
Вага | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 205 ₴