Кошик
203 відгуків
+380 (93) 017-90-37
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
Кошик

Рис для суші Yoshi, 25 кг

1 848 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Рис для суші Yoshi, 25 кг
Рис для суші Yoshi, 25 кгВ наявності
1 848 
+380 (93) 017-90-37
+380 (93) 017-90-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

1.Ретельно промийте рис у холодній воді, змінюючи воду, поки вона не стане прозорою, потім відкиньте його на сито і залиште на годину.

2. Покладіть рис у глибоку каструлю та залийте водою. Води має бути на 1/5 більше ніж рису (на 200 г рису — близько 250 мл води). Каструля має бути заповнена водою не більше, ніж на третину. Щоб рис був ароматнішим, покладіть у воду квадратний шматочок водорості конбу розміром 5 см, який слід вийняти, перш ніж вода закипить.

3. Накрийте кришкою каструлю, поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння - на це потрібно близько 5 хвилин. Потім зменште вогонь до мінімуму і варіть рис при слабкому кипінні 10-13 хвилин, доки він не вбере всю воду.

4 Зніміть каструлю з вогню і дайте постояти, не відкриваючи кришку, 10-15 хвилин.


5. У мірній чашці з'єднайте столові ложки японського рисового оцту або білого винного оцту, 7 1/2 чайної ложки цукру і 2 чайні ложки морської солі і добре перемішайте, щоб цукор і сіль розчинилися.
6. Рис перекладіть у вологий дерев'яний таз для суші та полийте оцтовою сумішшю. Дерев'яною лопаткою змішайте суміш із рисом - рис слід перевертати, але не перемішувати! Перш ніж приступити до приготування суші, дайте охолонути рису.

Характеристики
Основні
ВиробникYOSHI
Країна виробникКитай
УпаковкаПоліпропіленовий мішок
Вага25000 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 848 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner