Кошик
180 відгуків
+380 (93) 017-90-37
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
Кошик

Палички бамбукові, 100 пар/уп

105 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Палички бамбукові, 100 пар/уп
Палички бамбукові, 100 пар/упВ наявності
105 
+380 (93) 017-90-37
+380 (93) 017-90-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Палички для їжі – пара невеликих паличок, традиційний столовий прилад у Східній Азії. До чотирьох країн, де переважно використовують палички, належать Китай, Японія, Корея та В'єтнам. У Таїланді, з введенням в обіг у XIX столітті королем Рамою V європейських столових приладів, паличками їдять лише локшину чи супи. Палички зазвичай виготовляють із дерева, металу, кістки, слонової кістки, а нині також із пластику. Вважалося, що у імператорському палаці Китаю виявлення отрут у їжі використовувалися срібні палички.

УПАКОВКА 100 ПАР

Принцип утримання паличок для їжі

Безіменний палець і мізинець необхідно притиснути один до одного, вказівний і середній — трохи витягнути вперед.
Нижня паличка кладеться в улоговину між пензлем руки і великим пальцем, причому її нижній, тонкий кінець спирається на третю (нігтьову) фалангу безіменного пальця, а товстий кінець приблизно на ¼ виступає за межі долоні.
Потім верхня паличка кладеться на третю (нігтьову) фалангу середнього пальця, першу вказівного фалангу, і дотримується кінчиком великого; паличку потрібно тримати приблизно як олівець.
Нижня паличка при їжі залишається нерухомою, всі маніпуляції виконуються за допомогою верхньої: коли розпрямляються середній та вказівний пальці, палички розсуваються. Відповідно, згинаючи середній та вказівний пальці, зводять палички разом, захоплюючи шматки їжі. Головна умова, що гарантує успішне користування паличками, - не напружувати руку. Кисть руки має бути розслаблена, а рухи – легкими, спокійними. Для розвитку навичок поводження з паличками рекомендується потренуватися на дрібних предметах – горошинах, зернах кукурудзи.

Палички - частина культури та історії, користування ними оточене масою умовностей та церемоній. Існує безліч правил і хороших манер, що стосуються паличок, причому етикет у різних країнах має свої характерні риси. Загальна частина правил загалом виглядає так:

Палички використовуються лише для того, щоб взяти їжу та покласти її в рот або на свою тарілку. Будь-які інші маніпуляції за допомогою паличок можуть вважатися такими, що не відповідають етикету. Зокрема, не слід:
стукати паличками по столу, тарілці або іншим предметам, щоб покликати офіціанта;
"малювати" паличками на столі;
"бродити" паличками навколо їжі;
копатися паличками в мисці в пошуках кращого шматка - треба брати їжу зверху.
Слід заздалегідь вибирати шматок. Доторкнувшись паличками до шматка, треба взяти його та з'їсти.
Не можна наколювати їжу на палички.
Не можна трусити палички, щоб остудити шматок.
Некрасиво облизувати палички, і взагалі тримати палички в роті просто так.
Не можна вказувати паличками, не слід розмахувати ними у повітрі.
Не слід пересувати посуд за допомогою паличок. Посуд береться лише руками.
Перш ніж попросити ще рису, палички потрібно покласти на стіл.
Не можна встромляти палички в їжу. Це вважається поганим тоном, тому що нагадує палички з пахощами, які ставлять померлим родичам.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникКитай
КолірБежевий
Довжина240 мм
Інформація для замовлення
  • Ціна: 105 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner