Кошик
203 відгуків
+380 (93) 017-90-37
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
Кошик

Окунь Ізюмідай

346 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
Окунь Ізюмідай
Окунь ІзюмідайВ наявності
346 
+380 (93) 017-90-37
+380 (93) 017-90-37
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Окунь "Ізумідай" (тиланія) вважається однією з найсмачніших і найкорисніших для здоров'я риб. Через широке застосування в японській кухні її часто називають «типово японською рибою» При обробці окуня багато залежить від майстерності кухаря – чим тонше зріз шкіри, тим червонішим буде м'ясо, що оголюється.

Більше смачної продукції на fg.od.ua

Ізумідай - глибинний окунь червоного кольору, атмосфера проживання робить м'ясо риби особливо жирним. Філе морського окуня, попередньо очищене від кісток, входить до складу багатьох страв японської національної кухні. В міру приправлене філе з окуня, часто використовується для приготування суші (сусі) та сашимі (сасімі). Основними місцями видобутку риби є Тихий та Атлантичний океани, а вилов та переробку риба проходить відразу ж на прибережних фермах. Найчастіше, у стравах суші, окунь Ізумідай подається нарізкою з тунцем та восьминогом. Страва підноситься до столу прикрашеним васабі, лимоном та молодими стеблами хрону.

Окунь «Ідзумідай», для приготування суші та ролів, що штучно вирощується на рибних фермах Тайваню та Китаю, по праву вважається родзинкою будь-якого японського ресторану. Він відрізняється смачним ніжним м'ясом і чудово підходить для приготування суші, ролів та сашими.

Характеристики
Основні
Країна виробникКитай
Тип продукціїМорепродукти
Інформація для замовлення
  • Ціна: 346 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner