Стружка тунця - це продукт японської кухні, який також має назву "боніто". Він отримав широку популярність завдяки своєму унікальному смаку та структурі. У наш час цей інгредієнт використовується для приготування безлічі оригінальних страв та закусок.
УПАКОВКА 250ГРАМ
На сьогоднішній день тунець є одним із найпопулярніших видів риб. Його продають у свіжому та замороженому вигляді, повністю або нарізкою, у вигляді філе або консервації і т.д. Також існує такий продукт як стружка тунця, який використовується як інгредієнт для приготування традиційних ролів, а також суші.
Використовується стружка тунця у приготуванні суші та ролів, а й у інших стравах. Якщо додасть стружку тунця до гарячого рису, виходить апетитна і цілком самостійна закуска. Однак найпоширенішим способом застосування стружки тунця в поєднанні з комбу є приготування японських наваристих супів і бульйонів іменованих даші. Актуальне використання цього рибного продукту як декор для всіляких страв і не тільки японської кухні.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Морепродукти |
- Ціна: 346 ₴