Вугор копчений у соусі унаги, ціна за 1 кг
695 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
Вугор копчений у соусі унаги
Використовується для приготування суші, ролів, салатів та супів,
Морський вугор є джерелом жирних кислот Омега-3, а також чудово збалансованим вмістом натрію та калію
Склад: філе вугра, соєвий соус, рисовий сироп, цукровий сироп
Вугор з тонкою шкірою та малою кількістю соусу
М'ясо вугра містить близько 30% високоякісних жирів, близько 15% білків, комплекс вітамінів та мінеральних елементів. Вугор містить велику кількість вітамінів А, B1, B2, D і E. Благотворно впливає на організм людини великий вміст білка в м'ясі вугра.
Мало хто знає, що в Японії популярність на м'ясо вугра зростає ближче до літа, тому що вугор сприяє зняттю втоми у спеку і допомагає японцям краще переносити спекотний літній період. Риб'ячий жир, що міститься в м'ясі морського вугра, запобігає розвитку серцево-судинних захворювань.
Морський вугор, крім ні з чим не порівнянного смаку, є джерелом жирних кислот Омега-3, а також натрію і калію, необхідних для здоров'я.
Сьогодні купити вугор «Унагі» може будь-хто. Продукт спеціальним чином готується в Китаї: відварюється і коптиться в соєвому соусі, щоб повністю бути готовим до вживання. Тому купити вугор – це означає придбати не простий напівфабрикат, а повноцінну страву, яка так високо цінується в азіатській кухні. Вугор може бути відразу ж вживаний в їжу або доданий в якусь складнішу їжу. Зокрема, купити вугор можна як для перших страв, так і для оригінальних салатів, щоб надати їжі специфічний смак, властивий японській та китайській кухні.
Основні | |
---|---|
Виробник | Mandarin |
Країна виробник | Китай |
Тип продукції | Морепродукти |
- Ціна: 695 ₴