Набір для приготування супу Том Ям ТМ "AROY-D", 332 г

- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
337 ₴
Показати оптові ціниОпис
Том Ям – національний суп у Таїланді та Лаосі, який набув широкого поширення також у сусідніх країнах, таких як Малайзія, Індонезія та Сінгапур. Має яскраво виражений кисло-гострий присмак. Іноді навіть надмірно гострий, але тут нічого не вдієш – така особливість багатьох азіатських страв.
УПАКОВКА НАБОРУ 332 г
До речі, смакові особливості цього супу закладені й у самій назві. "Том" у перекладі з тайської мови означає "варити, кип'ятити", а "Ям" - це назва гострого тайського салату або в цілому гострої суміші, що складається з безлічі спецій.
Набір складається з кокосового молока (180г), рисової локшини (100г), паста Том Ям (50г), сухі приправи (4г).
Спосіб приготування:
1. Відварити рисову локшину в окропі протягом 5-6 хвилин. Відкинути на друшляк і залишити.
2. Розігріти 50 г кокосового молока, додати 50 г пасти Том Ям та готувати, перемішуючи, 1 хвилину.
3. Додати залишок кокосового молока, 200 мл води, сухі приправи та кип'ятити протягом 3 хвилин.
4. Додати креветки (або іншу начинку до смаку), сік лайма за бажанням і потримати на середньому вогні 5 хвилин.
5. Бульйон з усіма інгредієнтами вилити в глибоку миску та додати локшину.
6. Також за бажанням можна додати морепродукти або куряче філе
Інгредієнтів у наборі достатньо для приготування двох порцій. Сам процес не триватиме понад 15 хвилин.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Тип спецій | Приправа для перших страв |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Тип | Суспензія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 337 ₴