Редька Дайкон Такуан, 500 грам

- В наявності
- Оптом і в роздріб
330 ₴
Показати оптові ціниОпис
Одним із варіантів використання цього овоча є його маринування. Дайкон маринований, також відомий як Такуан (японська маринована редька) є консервованою після попереднього просушування білу редьку дайкон, яка в результаті відрізняється жовтим забарвленням.
УПАКОВКА 500 ГРАМ
Дайкон маринований як закуска входить у щоденний раціон харчування японців, при цьому сама рослина за площею посіву займає лідируюче місце серед усіх овочевих культур у цій країні. Крім того, маринований дайкон використовується як наповнювач для суші в японській кухні.
Традиційно подавати маринований дайкон прийнято як нарівні з іншими видами цукемоно, так і в кінці трапези окремо - вважається, що даний продукт сприяє поліпшенню травних процесів. Дайкон маринований також популярний на території Південної Кореї, де його називають танмуджі. Як правило, місцеве населення використовує дайкон маринований при приготуванні кімбап, а також як приправу до чаджанменів або багатьох інших національних страв.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Кількість в упаковці | 1 шт. |
Тип | Суспензія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 330 ₴