Імбир маринований білий, 1 кг.

- В наявності
- Оптом і в роздріб
135 ₴
Показати оптові ціниОпис
Маринований імбир увійшов у наше життя разом із суші – тонкі хрусткі пелюстки рожевого кольору з гостро-солодко-парфумерним смаком. Але спроби багатьох замаринувати імбир самостійно закінчуються розчаруванням. Вони тупотять ніжками гримлять каструлями і випитують у знавців на форумах: «Чому він не рожевий?» В інтернеті існує думка, що рожеве забарвлення досягається штучно, із застосуванням бурякового соку або інших барвників. Спробуємо розібратися, що до чого.
Складнощі перекладу
Почнемо початку, тобто. назви. Маринований імбир – азіатська страва. І на батьківщині він називається Amazu Shoga чи Gari Ginger.
З Вікіпедії: «Гарі-різновид цукемоно (мариновані овочі). Це солодкий, нарізаний тонкими скибочками молодий імбир, який був маринований з додаванням оцту та цукру».
Адаптувавшись до західного менталітету, він поміняв свою назву на маринований імбир або імбир для суші (Pickled Ginger or Sushi Ginger).
І все-таки, чому ж рожевий імбир?
Весь секрет саме у слові «молодий». Кореневище молодого імбиру містить флавоноїди, звані антоціани. При контакті з кислотою - оцтом, антоціани забарвлюються, надаючи рожевий відтінок. Скоропсований і ніжний, з тонкою, майже прозорою шкіркою імбир збирають на ранній або середній стадії зростання. Він має менш гострий смак і у його структурі відсутня волокна
Навіщо імбир у суші, або Суші без імбиру – що птах без крил
Високопарно, але факт)) Імбир їдять між різними видами суші для того, щоб очистити палітру - очистити смакові рецептори і відчути смак кожного виду суші. До того ж імбир покращує апетит, травлення та настрій, служить джерелом калію, магнію, міді, марганцю та вітаміну В6. Також вважається, що імбир служить захистом від паразитів, які можливі при вживанні сирої риби у деяких видах
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Yamato |
Країна виробник | Китай |
Тип | Суспензія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 135 ₴