Японська кухня пропонує нам не тільки суші та роли, але й цілий спектр дивовижних супів та страв з рису та локшини, які швидко та просто може приготувати кожна господиня. Основою більшої частини цих страв є Хондаші.
УПАКОВКА 0,5 кг
Готувати з нього дуже зручно та швидко. Потрібно просто розвести гранули в окропі, і смачний і корисний даші буде готовий. Хондаші в японській кухні використовують як основу для місо-супу, також цим бульйоном часто розбавляють соєвий соус, щоб він не був надто концентрованим.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип спецій | Приправа для перших страв |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 250 ₴