Кошик
89 відгуків
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
+380634982119

Оцет рисовий для суші, 0,5 л

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

37 грн.

Показати оптові ціни
+380634982119
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Оцет рисовий для суші, 0,5 л
Оцет рисовий для суші, 0,5 лВ наявності
37 грн.
+380634982119
Купити

Опис

Рисовий оцет проник у нашу кухню, будучи споконвічної японської приправою. Дістати його, на відміну від соєвого соусу, не так вже просто. Такий продукт виробляється з особливих клейких сортів рису. У традиційній японській кухні рисовий оцет називають "су" і використовують його дуже широко.

Існують три види рисового оцту: чорний, червоний і білий.

   Білий оцет роблять з клейкого рису, тому його смак і аромат є найбільш м'якими серед цих трьох різновидів рисового оцту і значно більш м'якими, ніж французький винний білий оцет. Оцет на основі рису і злаків – невід'ємна частина більшості страв азіатської кухні. Традиційно японський оцет відрізняється найвищою якістю та багатим насиченим смаком, який надає неповторний аромат самим різноманітним стравам. Мицукан відноситься до однієї з найдорожчих марок. Мицукан має здатність змінювати структуру білків і вбивати бактерії. А його додавання в рис при приготуванні суші, дозволяє пом'якшити смак і домогтися більш гармонійного поєднання всіх інгредієнтів.

Характеристики

Основні
Виробник  JapaneseFood
Країна виробникКитай
ТипРис для суши

Інформація для замовлення

  • Ціна: 37 грн.