Оцет рисовий для суші, 0,5 л

- В наявності
- Оптом і в роздріб
37 грн.
Показати оптові ціни- Графік роботи
- Адреса та контакти
Опис
Рисовий оцет проник у нашу кухню, будучи споконвічної японської приправою. Дістати його, на відміну від соєвого соусу, не так вже просто. Такий продукт виробляється з особливих клейких сортів рису. У традиційній японській кухні рисовий оцет називають "су" і використовують його дуже широко.
Існують три види рисового оцту: чорний, червоний і білий.
Білий оцет роблять з клейкого рису, тому його смак і аромат є найбільш м'якими серед цих трьох різновидів рисового оцту і значно більш м'якими, ніж французький винний білий оцет. Оцет на основі рису і злаків – невід'ємна частина більшості страв азіатської кухні. Традиційно японський оцет відрізняється найвищою якістю та багатим насиченим смаком, який надає неповторний аромат самим різноманітним стравам. Мицукан відноситься до однієї з найдорожчих марок. Мицукан має здатність змінювати структуру білків і вбивати бактерії. А його додавання в рис при приготуванні суші, дозволяє пом'якшити смак і домогтися більш гармонійного поєднання всіх інгредієнтів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | JapaneseFood |
Країна виробник | Китай |
Тип | Рис для суши |
Інформація для замовлення
- Ціна: 37 грн.