Кошик
89 відгуків
Интернет магазин JAPANESEFOOD. Сделай суши сам.
+380634982119

Який вугор підходить для суші

Який вугор підходить для суші

Все, що треба знати про угрі для суші.

Меня часто спрашивают, почему вкус домашних суши с копченым угрём отличается от тех суши с угрём, которые подают в ресторане. Ответ чаще всего лежит на поверхности: угорь, который используется для приготовления суши и роллов, на самом деле не копченый, а жареный. Копченым его называют ошибочно, отчего часто вводят людей в заблуждение. Угорь горячего или холодного копчения, который продаётся в рыбном отделе ближайшего магазина — это совершенно иным способом приготовленная рыба, ни по вкусу, ни по структуре не похожая на угря для суши. Для приготування суші використовується unagi kabayaki — оброблена тушка вугра в солодкому соусі. Такий вугор Ви можете придбати в нашому інтернет магазині JapaneseFood по самій вигідною для вас ціною.

Вага вугра для суші зазвичай вказується в унціях. Найсмачніші вугри — невеликі та середні, 9-10 унцій. Риба більшого розміру часто буває кістлявою і сухий. Щоб приготувати суші, вугра насамперед необхідно взяти з упаковки. Не обов'язково використовувати всю рибу відразу! Не розморожуючи рибу, відріжте необхідну вам кількість, а решта приберіть в морозилку. Вугор в замороженому вигляді може зберігатися досить довго, від декількох місяців до року.

Для приготування суші вугра досить просто розморозити. Для гарячих страв, наприклад, унагі домбури, його підігрівають. Розріжте вугра навпіл, видаліть кістки плавників.

Товщина скибочок залежить від їх призначення. Для приготування нігірі-суші з вугром підійдуть товсті скибочки, а для прикраси ролів рисом назовні скибочки повинні бути максимально тонкими, інакше вони не будуть добре триматися на ролле. Не забудьте і про спеціальному соусі для вугра (унагі-соус)! Їм поливають зверху і нігірі-суші, і урамакі з вугром.

Приємного апетиту та нових кулінарних шедеврів.